ORE CUNA BOLL PATE FAQEN. GJEJINI EMRIN !!!
2019/11/15
|

Fermerët e Lushnjes dhe Rrogozhinës protestuan sërish sot, duke kundërshtuar ndryshimin e TVSH per prodhuesit e qumështit. Fermerët në shenjë proteste derdhën qumështin në rrugë, ndërkohe që kërkuan tërheqjen e ketij vendimi nga qeveria. protestuesit kane bllokuar aksin kryesor rrugor dhe po lëshojnë thirrjet “mashtrues, mashtrues”, kurse ndër pankartat kryesore që mbajnë në duar janë “nafta e traktorit tim e ka çmimin njwsoj si nafta e benzit twnd”, “Ulje me 14 % të çmimit për fermerin” si dhe “Subvencionet në bujqësi në 2018 20 milionë euro, në 2019 vetëm 4 milionë euro”.

Jepni Komentin Tuaj:

E-mail juaj nuk do te publikohet. Zonat e kerkuara jane te shenuara me *