ORE CUNA BOLL PATE FAQEN. GJEJINI EMRIN !!!
2019/11/15
|

Ekspertet e automobilave kanë zbuluar rreziqet nëse e ngisni veturën me sasi të ulët të karburantit.

Duke lënë veturën në gjendje të tillë, mund të shkaktojë dëme serioze për shoferët, duke u kushtuar shumë më shtrenjtë riparimet, shkruan Daily Mail.

“Ka rreziqe në dy mënyra, njëra është që sedimentet që gjenden në rezervuarin e karburantit mund të përfundojnë në filtrin e karburantit dhe kjo në vetvete kërkon punë”, tha Steve Spalding nga Klubi i Automobilave të Queensland .

Sipas tij, rreziku më i madh është pompa e karburantit e cila mund të jetë shumë e shtrenjtë për t’u rregulluar.

Madje sipas ekspertëve, nëse e drejtoni veturën pa karburant, ka shanse që ose të ju kushtojë shtrenjtë ose të mos rregullohet.

Robert Younus nga NRMA thotë se modelet më të vjetra të veturave janë ato të cilat rrezikojnë të dëmtohen nga mosmbushja e rezervuarit.

Jepni Komentin Tuaj:

E-mail juaj nuk do te publikohet. Zonat e kerkuara jane te shenuara me *